Myytävänä

Tiistai 17 Huhtikuu 2018 klo 06:35

Eläkkeelle siirtymisen johdosta myydään yrityskokonaisuus, johon kuuluu Pellon Naamijoella oleva kalankasvatuslaitos ja Pellon Lempeässä sijaitseva kalanjalostuslaitos. (Toimipaikkojen välinen etäisyys n. 10 km)

Kasvatuslaitos pohjavesialtaineen kaikkineen on oma ja omalla kiinteistöllä, jalostuslaitos on Pellon kunnan vuokratiloissa. Yritys omistaa kaikki jalostustoiminnassa käytössä olevat koneet ja laitteet. Eläkkeelle siirtyvä yrittäjä voi sitoutua erikseen sovittavaan konsultointijaksoon ja voi myös työskennellä yrityksessä mikäli siihen tarvetta on.

Tutustumalla oheiseen videosarjaan saat varsin kattavan käsityksen yrityksestä. Ota yhteyttä joko toimitusjohtaja Harry Ylisaukko-ojaan (harry(at)tornionlaaksonjaloste.fi) tai Pellon Kehitys Oy:n toimitusjohtajaan Timo Sirkkalaan (timo(at)pellonkehitys.fi).

https://www.youtube.com/playlist?list=PLwpAFvIvOWTC6K41duIvGKt0gq8Sn5wLR


Mika | Uutiset